| Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper_02(1) |
| 公開日 |
2018-03-26 |
| タイトル |
|
|
タイトル |
Application of Carboxypeptidase from Pseudozyma hubeiensis 31-B in dairy food processing |
|
言語 |
en |
| タイトル |
|
|
タイトル |
Application of Carboxypeptidase from Pseudozyma hubeiensis 31-B in dairy food processing |
|
言語 |
en |
| 言語 |
|
|
言語 |
jpn |
| キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Pseudozyma hubeiensis,,carboxypeptidase, flavor enhancement, food additive |
| 資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
| その他(別言語等)のタイトル |
|
|
その他のタイトル |
Application of Carboxypeptidase from Pseudozyma hubeiensis 31-B in dairy food processing |
|
言語 |
en |
| 著者 |
Isshiki, Shinobu
Shitasue, Sachiyo
Kondo, Tetsuya
Kawai, Junko
Mase, Tamio
|
| 書誌情報 |
椙山女学園大学研究論集 自然科学篇
en : Journal of SUGIYAMA JYOGAKUEN UNIVERSITY Natural Sciences
号 49,
p. 19-25,
発行日 2018-03-01
|
| 出版者 |
|
|
出版者 |
椙山女学園大学 |
| ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
PISSN |
|
収録物識別子 |
1340-4067 |