WEKO3
アイテム
Characterization of a carboxylesterase from burkhokderia ferrariae L-2 which enhances the flavor of cheese
https://lib.sugiyama-u.repo.nii.ac.jp/records/1376
https://lib.sugiyama-u.repo.nii.ac.jp/records/13766a492c61-eb9e-4560-bb34-b372757af13e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2011-10-17 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Characterization of a carboxylesterase from burkhokderia ferrariae L-2 which enhances the flavor of cheese | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | チーズ | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | カルボキシエステラーゼ | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||
キーワード(英語表記) | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Burkholderia ferrariae | |||||||||||||
キーワード(英語表記) | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Cheese | |||||||||||||
キーワード(英語表記) | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Carboxylesterase | |||||||||||||
著者 |
Mase, Tamio
× Mase, Tamio
× Hisamatsu, Noriko
× Murata, Yuu
× Hirose, Etsuko
|
|||||||||||||
書誌情報 |
椙山女学園大学研究論集 自然科学篇 号 42, p. 101-107, 発行日 2011 |
|||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 1340-4067 | |||||||||||||
日本十進分類法 | ||||||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||||||
主題 | 648 | |||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |