ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 010 学術論文
  2. 椙山女学園大学研究論集 自然科学篇
  3. 自然科学篇42号

Characterization of a carboxylesterase from burkhokderia ferrariae L-2 which enhances the flavor of cheese

https://lib.sugiyama-u.repo.nii.ac.jp/records/1376
https://lib.sugiyama-u.repo.nii.ac.jp/records/1376
6a492c61-eb9e-4560-bb34-b372757af13e
名前 / ファイル ライセンス アクション
自10Mase他.pdf 自10Mase他.pdf (1.1 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2011-10-17
タイトル
タイトル Characterization of a carboxylesterase from burkhokderia ferrariae L-2 which enhances the flavor of cheese
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 チーズ
キーワード
主題Scheme Other
主題 カルボキシエステラーゼ
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
キーワード(英語表記)
主題Scheme Other
主題 Burkholderia ferrariae
キーワード(英語表記)
主題Scheme Other
主題 Cheese
キーワード(英語表記)
主題Scheme Other
主題 Carboxylesterase
著者 Mase, Tamio

× Mase, Tamio

Mase, Tamio

Search repository
Hisamatsu, Noriko

× Hisamatsu, Noriko

Hisamatsu, Noriko

Search repository
Murata, Yuu

× Murata, Yuu

Murata, Yuu

Search repository
Hirose, Etsuko

× Hirose, Etsuko

Hirose, Etsuko

Search repository
書誌情報 椙山女学園大学研究論集 自然科学篇

号 42, p. 101-107, 発行日 2011
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1340-4067
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 648
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 14:50:52.312017
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3