Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper_02(1) |
公開日 |
2019-06-04 |
タイトル |
|
|
タイトル |
絵本の記述を用いた調理の実践-体験型の食育活動を推進するために- |
タイトル |
|
|
タイトル |
Practice of cooking using description of picture books for the promotion of experiential food culture learning |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
絵本 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
調理 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
食育 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
体験型学習 |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
picture book |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
cooking |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
food culture learning (SHOKUIKU) |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
experiential learning |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
その他(別言語等)のタイトル |
|
|
その他のタイトル |
Practice of cooking using description of picture books for the promotion of experiential food culture learning |
著者 |
大川, 侑希子
野崎, 健太郎
Ohkawa, Yukiko
Nozaki, Kentaro
|
書誌情報 |
号 12,
p. 371-381
|
日本十進分類法 |
|
|
主題Scheme |
NDC |
|
主題 |
374.97 |
日本十進分類法 |
|
|
主題Scheme |
NDC |
|
主題 |
375.12 |
日本十進分類法 |
|
|
主題Scheme |
NDC |
|
主題 |
019.53 |